DEMONSTRATRICES


Op zoek naar demonstratrices?

Demonstraties kunnen een enorme impuls geven aan de verkopen van een product of dienst. Het geven van demonstraties is een goed instrument om nieuwe kopers aan te trekken en veel consumenten over te halen tot een trialaankoop. Hostesses van Oranje is een nationaal bureau voor hostesses en beschikt over een uitgebreid bestand met demonstratrices. We hebben demonstratrices die zowel fulltime als parttime inzetbaar zijn. Wij vinden het belangrijk dat onze demonstratrices passen bij uw organisatie. Daarom zullen wij de dames uit ons bestand benaderen die aansluiten op uw voorkeuren. Onze demonstratrices hebben de kennis en ervaring om uw organisatie uitstekend van dienst te kunnen zijn. Demonstatrices van Hostesses van Oranje kunnen worden ingezet voor diverse soorten demonstraties:

Demonstratrices in heel Nederland

Hostesses van Oranje is een landelijk opererend bureau voor de inzet van demonstratrices. Onze demonstratrices kunnen landelijk worden ingezet voor het demonstreren van uw producten.

Meer informatie over onze demonstratrices?

Voor meer informatie over onze demonstratrices kunt u mailen naar info@hostessesvanoranje.nl of bel naar +31 (0) 20 58 00 990

hostessesvanoranje
 

Hostesses

Hostess Service voor beurzen, congressen en seminars.

Receptionistes

Receptionistes voor tijdelijke of permanente bemanning van uw receptie.

Demonstratrices

Demonstratice voor productpresentaties en cosmetica promoties.

Vacatures

Op zoek naar hostesswerk? Bekijk onze hostess vacatures.