Ahoy Rotterdam


Hostess inzetten in Ahoy Rotterdam

Hostesses van Oranje is een nationaal opererend hostessbureau voor de inzet van hostessen, receptionistes en demonstratrices. Onze gastdames en gastheren worden streng geselecteerd en hebben ruime ervaring met hospitality werkzaamheden. Voor de Ahoy Rotterdam heeft Hostess van Oranje speciaal getrainde hostesses voor tal van congressen, vakbeurzen en consumentenbeurzen. Onze hostesses zijn bekend met de vele beurzen in Ahoy Rotterdam en hebben de kennis en ervaring om u uitstekend van dienst te zijn. Voor deelnemers aan een congres, event of beurs in Ahoy Rotterdam hanteren wij speciale beurstarieven bij de inhuur van hostesses.

Over Ahoy Rotterdam

Ahoy Rotterdam is een multifunctionele accommodatie met een rijke geschiedenis aan prachtige en inspirerende evenementen en beurzen. Met een combinatie van Congres- & Vergadercentrum, zes Beurs- & Evenementenhallen en haar Sportpaleis biedt Ahoy een platform voor live communicatie, business en entertainment.

Een aantal bekende beurzen en evenementen in Ahoy Rotterdam:

  • ABN AMRO World Tennis Tournament
  • Holiday on Ice
  • Skills Masters
  • De vrienden van Amstel LIVE
  • Kamasutra beurs
  • North Sea Jazz Festival

Offerte voor hostess in Ahoy Rotterdam?

Zoekt u een goede invulling met hostesses in Ahoy Rotterdam? Belt of mailt u gerust voor onze hostess tarieven voor Ahoy Rotterdam naar: +31 (0)20 580 09 90 of info@hostessesvanoranje.nl

beursregistratie beursregistratie beursregistratie
 

Hostesses

hostesses

Hostess Service voor beurzen, congressen en seminars.

Receptionistes

receptionistes

Receptionistes voor tijdelijke of permanente bemanning van uw receptie.

Demonstratrices

demonstratrices

Demonstratice voor productpresentaties en cosmetica promoties.

Vacatures

hostesswerk

Op zoek naar hostesswerk? Bekijk onze hostess vacatures.