AMSTERDAM RAI


Hostess inzetten in Amsterdam Rai

Hostesses van Oranje is een nationaal opererend hostessbureau voor de inzet van hostessen, receptionistes en demonstratrices. Onze gastdames en gastheren worden streng geselecteerd en hebben ruime ervaring met hospitality werkzaamheden. Voor de Amsterdam RAI heeft Hostess van Oranje speciaal getrainde hostesses voor tal van congressen, vakbeurzen en consumentenbeurzen. Onze hostesses zijn bekend met de vele beurzen in Amsterdam RAI en hebben de kennis en ervaring om u uitstekend van dienst te zijn. Voor deelnemers aan een congres, event of beurs in Amsterdam RAI hanteren wij speciale beurstarieven bij de inhuur van hostesses.

Over Amsterdam RAI

Amsterdam RAI is een beurs- en congresgebouw. Ieder jaar is de Amsterdam RAI gastheer van meer dan 50 internationale congressen, 70 (vak)beurzen, evenementen en meer dan duizend kleinere congressen, meetings, presentaties en andere bijeenkomsten.

Een aantal bekende beurzen en evenementen in Amsterdam Rai:

Offerte voor hostess in Amsterdam Rai?

Zoekt u een goede invulling met hostesses in Amsterdam RAI? Belt of mailt u gerust voor onze hostess tarieven voor Amsterdam RAI naar: +31 (0)20 580 09 90 of info@hostessesvanoranje.nl

beursregistratie beursregistratie beursregistratie
 

Hostesses

hostesses

Hostess Service voor beurzen, congressen en seminars.

Receptionistes

receptionistes

Receptionistes voor tijdelijke of permanente bemanning van uw receptie.

Demonstratrices

demonstratrices

Demonstratice voor productpresentaties en cosmetica promoties.

Vacatures

hostesswerk

Op zoek naar hostesswerk? Bekijk onze hostess vacatures.