Autorai


Hostess inzetten op Autorai

Hostesses van Oranje is een nationaal opererend hostessbureau voor de inzet van hostessen, standbemanning, gastenontvangst en congresbegeleiding. Onze gastdames en gastheren worden streng geselecteerd en hebben ruime ervaring met hospitality werkzaamheden. Voor de Autorai heeft Hostess van Oranje speciaal getrainde hostesses die ingezet kunnen worden. Onze hostesses zijn bekend met de Autorai en hebben de kennis en ervaring om u uitstekend van dienst te zijn. Voor deelnemers aan de Autorai hanteren wij speciale beurstarieven bij de inhuur van hostesses.

Over Autorai

Vanaf 12 tot en met 23 april zal de Amsterdam RAI weer in het teken staan van de AutoRAI. Deze autobeurs vond in 1899 voor het eerst plaats en heeft zich ondertussen ontpopt tot een van de populairste autobeurzen van Europa. Op de beurs zullen bekende en minder bekende automerken hun modellen tonen.

De AutoRAI 2013 staat gepland voor 2 tot en met 14 april 2013 in Amsterdam RAI.

Offerte voor hostess op Autorai?

Zoekt u een goede invulling met hostesses in de Autorai? Belt of mailt u gerust voor onze hostess tarieven op de Autorai naar: +31 (0)20 580 09 90 of info@hostessesvanoranje.nl

beursregistratie beursregistratie beursregistratie
 

Hostesses

hostesses

Hostess Service voor beurzen, congressen en seminars.

Receptionistes

receptionistes

Receptionistes voor tijdelijke of permanente bemanning van uw receptie.

Demonstratrices

demonstratrices

Demonstratice voor productpresentaties en cosmetica promoties.

Vacatures

hostesswerk

Op zoek naar hostesswerk? Bekijk onze hostess vacatures.