Autotron Rosmalen


Hostess inzetten in Autotron Rosmalen

Hostesses van Oranje is een nationaal opererend hostessbureau voor de inzet van hostessen, receptionistes en demonstratrices. Onze gastdames en gastheren worden streng geselecteerd en hebben ruime ervaring met hospitality werkzaamheden. Voor de Autotron Rosmalen heeft Hostess van Oranje speciaal getrainde hostesses voor tal van congressen, vakbeurzen en consumentenbeurzen. Onze hostesses zijn bekend met de vele beurzen in Autotron Rosmalen en hebben de kennis en ervaring om u uitstekend van dienst te zijn. Voor deelnemers aan een congres, event of beurs in Autotron Rosmalen hanteren wij speciale beurstarieven bij de inhuur van hostesses.

Over Autotron Rosmalen

Autotron Rosmalen heeft een erkende beurzen- en evenementenlocatie. De diversiteit aan zalen, sfeervolle ambiance, ruime parkeergelegenheid, centrale ligging (direct aan de A59) en het enorme buitenterrein maken deze locatie uniek in Nederland. Hier worden verschillende evenementen georganiseerd zoals: concerten, beurzen, presentaties, bedrijfsfeesten en bedrijfsuitjes.

Een aantal bekende beurzen en evenementen in Autotron Rosmalen:

  • Oldtimerbeurs Motoren en Bromfietsen
  • Oldtimerbeurs Automobielen & Hotrodshow
  • Paper & Convenience Show
  • Bigtwin Bikeshow & Expo
  • Foodtech

Offerte voor hostess in Autotron Rosmalen?

Zoekt u een goede invulling met hostesses in Autotron Rosmalen? Belt of mailt u gerust voor onze hostess tarieven voor Autotron Rosmalen naar: +31 (0)20 580 09 90 of info@hostessesvanoranje.nl

beursregistratie beursregistratie beursregistratie
 

Hostesses

hostesses

Hostess Service voor beurzen, congressen en seminars.

Receptionistes

receptionistes

Receptionistes voor tijdelijke of permanente bemanning van uw receptie.

Demonstratrices

demonstratrices

Demonstratice voor productpresentaties en cosmetica promoties.

Vacatures

hostesswerk

Op zoek naar hostesswerk? Bekijk onze hostess vacatures.