Bike Motion Benelux


Hostess inhuren tijdens Bike Motion beurs?

Hostesses van Oranje is een nationaal opererend hostessbureau voor de inzet van hostessen, standbemanning, gastenontvangst en congresbegeleiding. Onze gastdames en gastheren worden streng geselecteerd en hebben ruime ervaring met hospitality werkzaamheden. Voor de Bike Motion Benelux heeft Hostess van Oranje speciaal getrainde hostesses die ingezet kunnen worden. Onze hostesses zijn bekend met de Bike Motion Benelux en hebben de kennis en ervaring om u uitstekend van dienst te zijn. Voor deelnemers aan de Bike Motion Benelux hanteren wij speciale beurstarieven bij de inhuur van hostesses.

Over Bike Motion Benelux

Tijdens Bike Motion Benelux exposeren importeurs en fabrikanten van sportieve fietsen, accessoires en kleding hun collectie voor het nieuwe seizoen. Daarnaast exposeren ook aanbieders van fietsvakanties en sportvoeding op de beurs. De beurs wordt dit jaar gehouden in de Jaarbeurs Utrecht van 11 t/m 13 oktober 2013.

Offerte voor hostess op Bike Motion Benelux?

Zoekt u een goede invulling met hostesses in de Bike Motion Benelux? Belt of mailt u gerust voor onze hostess tarieven op de Bike Motion Benelux naar: +31 (0)20-5800990 of info@hostessesvanoranje.nl

beursregistratie beursregistratie beursregistratie
 

Hostesses

hostesses

Hostess Service voor beurzen, congressen en seminars.

Receptionistes

receptionistes

Receptionistes voor tijdelijke of permanente bemanning van uw receptie.

Demonstratrices

demonstratrices

Demonstratice voor productpresentaties en cosmetica promoties.

Vacatures

hostesswerk

Op zoek naar hostesswerk? Bekijk onze hostess vacatures.