Expo Center Hengelo


Hostess inzetten in Expo Center Hengelo

Hostesses van Oranje is een nationaal opererend hostessbureau voor de inzet van hostessen, receptionistes en demonstratrices. Onze gastdames en gastheren worden streng geselecteerd en hebben ruime ervaring met hospitality werkzaamheden. Voor de Expo Center Hengelo heeft Hostess van Oranje speciaal getrainde hostesses voor tal van evenementen en beurzen. Onze hostesses zijn bekend met de vele evenementen en beurzen in Expo Center Hengelo en hebben de kennis en ervaring om u uitstekend van dienst te zijn. Voor deelnemers aan een congres, event of beurs in Expo Center Hengelo hanteren wij speciale beurstarieven bij de inhuur van hostesses.

Over Expo Center Hengelo

Het Expo Center Hengelo is een multifunctionele beurs- en evenementen-centrum. In het Expo Center Hengelo vinden zeer diverse evenementen plaats. Van een dartwedstrijd tot een bruidsbeurs of van een concours hippique tot een discoparty, alle soorten evenementen vinden er het hele jaar door plaats.

Een aantal bekende beurzen en evenementen in Expo Center Hengelo:

  • Job quest
  • Banenbeurs
  • Indoor occasionshow
  • HUIS
  • Pasar malam
  • Tuin en interieur

Offerte voor hostess in Expo Center Hengelo?

Zoekt u een goede invulling met hostesses in Expo Center Hengelo? Belt of mailt u gerust voor onze hostess tarieven voor Expo Center Hengelo naar: +31 (0)20 580 09 90 of info@hostessesvanoranje.nl

beursregistratie beursregistratie beursregistratie
 

Hostesses

hostesses

Hostess Service voor beurzen, congressen en seminars.

Receptionistes

receptionistes

Receptionistes voor tijdelijke of permanente bemanning van uw receptie.

Demonstratrices

demonstratrices

Demonstratice voor productpresentaties en cosmetica promoties.

Vacatures

hostesswerk

Op zoek naar hostesswerk? Bekijk onze hostess vacatures.