Jaarbeurs Utrecht


Hostess inzetten in Jaarbeurs Utrecht

Hostesses van Oranje is een nationaal opererend hostessbureau voor de inzet van hostessen, receptionistes en demonstratrices. Onze gastdames en gastheren worden streng geselecteerd en hebben ruime ervaring met hospitality werkzaamheden. Voor de Jaarbeurs Utrecht heeft Hostess van Oranje speciaal getrainde hostesses voor tal van congressen, vakbeurzen en consumentenbeurzen. Onze hostesses zijn bekend met de vele beurzen in Jaarbeurs Utrecht en hebben de kennis en ervaring om u uitstekend van dienst te zijn. Voor deelnemers aan een congres, event of beurs in Jaarbeurs Utrecht hanteren wij speciale beurstarieven bij de inhuur van hostesses.

Over Jaarbeurs Utrecht

De Jaarbeurs Utrecht is een gebouwencomplex voor grootschalige evenementen in de Nederlandse stad Utrecht. Er worden sinds 1917 vele verschillende beurzen, evenementen, congressen en vergaderingen gehouden. Vandaag de dag komen er jaarlijks ongeveer vier miljoen bezoekers. De beurs beslaat 30 hectare grond en 12 hallen. De Jaarbeurs Utrecht ligt tegenover het Centraal Station en winkelcentrum Hoog Catharijne aan het Jaarbeursplein.

Een aantal bekende beurzen en evenementen in Jaarbeurs Utrecht:

Offerte voor hostess in Jaarbeurs Utrecht?

Zoekt u een goede invulling met hostesses in Jaarbeurs Utrecht? Belt of mailt u gerust voor onze hostess tarieven voor Jaarbeurs Utrecht naar: 020-5800990 of info@hostessesvanoranje.nl

beursregistratie beursregistratie beursregistratie
 

Hostesses

hostesses

Hostess Service voor beurzen, congressen en seminars.

Receptionistes

receptionistes

Receptionistes voor tijdelijke of permanente bemanning van uw receptie.

Demonstratrices

demonstratrices

Demonstratice voor productpresentaties en cosmetica promoties.

Vacatures

hostesswerk

Op zoek naar hostesswerk? Bekijk onze hostess vacatures.