Jonge gezinnenbeurs


Hostess inzetten op Jonge gezinnenbeurs

Hostesses van Oranje is een nationaal opererend hostessbureau voor de inzet van hostessen, standbemanning, gastenontvangst en congresbegeleiding. Onze gastdames en gastheren worden streng geselecteerd en hebben ruime ervaring met hospitality werkzaamheden. Voor de Jonge gezinnenbeurs heeft Hostess van Oranje speciaal getrainde hostesses die ingezet kunnen worden. Onze hostesses zijn bekend met de Jonge gezinnenbeurs en hebben de kennis en ervaring om u uitstekend van dienst te zijn. Voor deelnemers aan de Jonge gezinnenbeurs hanteren wij speciale beurstarieven bij de inhuur van hostesses.

Over Jonge gezinnenbeurs

De Jonge gezinnenbeurs is een jaarlijks event van Sanoma Uitgevers in Jaarbeurs Utrecht waar de (aanstaande) ouders inspiratie, informatie en samples krijgen. Tevens worden er diverse workshops, modeshows en andere activiteiten georganiseerd.

Offerte voor hostess op Jonge gezinnenbeurs?

Zoekt u een goede invulling met hostesses in de Jonge gezinnenbeurs? Belt of mailt u gerust voor onze hostess tarieven op de Jonge gezinnenbeurs naar: +31 (0)20 580 09 90 of info@hostessesvanoranje.nl

beursregistratie beursregistratie beursregistratie
 

Hostesses

hostesses

Hostess Service voor beurzen, congressen en seminars.

Receptionistes

receptionistes

Receptionistes voor tijdelijke of permanente bemanning van uw receptie.

Demonstratrices

demonstratrices

Demonstratice voor productpresentaties en cosmetica promoties.

Vacatures

hostesswerk

Op zoek naar hostesswerk? Bekijk onze hostess vacatures.