Kampeer en Caravan Jaarbeurs


Hostess inzetten tijdens Kampeer en Caravan Jaarbeurs?

Hostesses van Oranje is een nationaal opererend hostessbureau voor de inzet van hostessen, standbemanning, gastenontvangst en congresbegeleiding. Onze gastdames en gastheren worden streng geselecteerd en hebben ruime ervaring met hospitality werkzaamheden. Voor de Kampeer en Caravan Jaarbeurs heeft Hostess van Oranje speciaal getrainde hostesses die ingezet kunnen worden. Onze hostesses zijn bekend met de Kampeer en Caravan Jaarbeurs en hebben de kennis en ervaring om u uitstekend van dienst te zijn. Voor deelnemers aan de Kampeer en Caravan Jaarbeurs hanteren wij speciale beurstarieven bij de inhuur van hostesses.

Over Kampeer en Caravan Jaarbeurs

Op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs het grootste aanbod nieuwe caravans, campers, vouwwagens en voortenten onder één dak. In 2013 gaat de beurs niet door. De beurs zal in 2014 onderdeel vormen van de Vakantiebeurs van 15 t/m 19 januari in de Jaarbeurs Utrecht.

Offerte voor hostess tijdens Kampeer en Caravan Jaarbeurs?

Zoekt u een goede invulling met hostesses in de Kampeer en Caravan Jaarbeurs? Belt of mailt u gerust voor onze hostess tarieven op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs naar: +31 (0)20-5800990 of info@hostessesvanoranje.nl

beursregistratie beursregistratie beursregistratie
 

Hostesses

hostesses

Hostess Service voor beurzen, congressen en seminars.

Receptionistes

receptionistes

Receptionistes voor tijdelijke of permanente bemanning van uw receptie.

Demonstratrices

demonstratrices

Demonstratice voor productpresentaties en cosmetica promoties.

Vacatures

hostesswerk

Op zoek naar hostesswerk? Bekijk onze hostess vacatures.