Margriet Winter Fair


Hostess inzetten op Margriet Winter Fair

Hostesses van Oranje is een nationaal opererend hostessbureau voor de inzet van hostessen, standbemanning, gastenontvangst en congresbegeleiding. Onze gastdames en gastheren worden streng geselecteerd en hebben ruime ervaring met hospitality werkzaamheden. Voor de Margriet Winter Fair heeft Hostess van Oranje speciaal getrainde hostesses die ingezet kunnen worden. Onze hostesses zijn bekend met de Margriet Winter Fair en hebben de kennis en ervaring om u uitstekend van dienst te zijn. Voor deelnemers aan de Margriet Winter Fair hanteren wij speciale beurstarieven bij de inhuur van hostesses.

Over Margriet Winter Fair

Margriet Winter Fair is een jaarlijks terugkerend evenement dat wordt gehouden in Jaarbeurs Utrecht. In 2013 wordt de Margriet Winterfair gehouden van 15 t/m 21 november. Op de Margriet Winter Fair kunnen bezoekers genieten van veel leuke activiteiten zoals workshops, modeshows, proeverijen, kookdemonstraties, spetterende optredens van artiesten, ontmoetingen met auteurs, Margriet columnisten en –coryfeeën.

Offerte voor hostessen tijdens Margriet Winter Fair?

Zoekt u een goede invulling met hostesses tijdens de Margriet Winter Fair? Belt of mailt u gerust voor onze hostess tarieven op de Margriet Winter Fair naar: +31 (0)20-5800990 of info@hostessesvanoranje.nl

beursregistratie beursregistratie beursregistratie

Hostesses

hostesses

Hostess Service voor beurzen, congressen en seminars.

Receptionistes

receptionistes

Receptionistes voor tijdelijke of permanente bemanning van uw receptie.

Demonstratrices

demonstratrices

Demonstratice voor productpresentaties en cosmetica promoties.

Vacatures

hostesswerk

Op zoek naar hostesswerk? Bekijk onze hostess vacatures.