Martiniplaza Groningen


Hostess inzetten in Martiniplaza Groningen

Hostesses van Oranje is een nationaal opererend hostessbureau voor de inzet van hostessen, receptionistes en demonstratrices. Onze gastdames en gastheren worden streng geselecteerd en hebben ruime ervaring met hospitality werkzaamheden. Voor de Martiniplaza Groningen heeft Hostess van Oranje speciaal getrainde hostesses voor tal van congressen, vakbeurzen en consumentenbeurzen. Onze hostesses zijn bekend met de vele beurzen in Martiniplaza Groningen en hebben de kennis en ervaring om u uitstekend van dienst te zijn. Voor deelnemers aan een congres, event of beurs in Martiniplaza Groningen hanteren wij speciale beurstarieven bij de inhuur van hostesses.

Over Martiniplaza Groningen

In 2002 werd de Martiniplaza geopend. Het theater heeft een capaciteit van 1600 zitplaatsen. Hiermee behoort Martiniplaza tot de 5 grootste theaters van Nederland. Het accent in de bedrijfsvoering is gezien de marktontwikkeling meer komen te liggen op de vergader- en congresmarkt en de theateractiviteiten. In 2006 werd een volledig nieuwe, uitschuifbare businesstribune in de Topsporthal opgeleverd, samen met een ruime, luxueuze VIP-lounge.

Een aantal bekende beurzen en evenementen in Martiniplaza Groningen:

  • Stadjersmarkt
  • Kerstplaza
  • 55 Plus Expo
  • Family Lifestyle Fair
  • Onderwijsbeurs
  • Jeans

Offerte voor hostess in Martiniplaza Groningen?

Zoekt u een goede invulling met hostesses in Martiniplaza Groningen? Belt of mailt u gerust voor onze hostess tarieven voor Martiniplaza Groningen naar: +31 (0)20 580 09 90 of info@hostessesvanoranje.nl

beursregistratie beursregistratie beursregistratie
 

Hostesses

hostesses

Hostess Service voor beurzen, congressen en seminars.

Receptionistes

receptionistes

Receptionistes voor tijdelijke of permanente bemanning van uw receptie.

Demonstratrices

demonstratrices

Demonstratice voor productpresentaties en cosmetica promoties.

Vacatures

hostesswerk

Op zoek naar hostesswerk? Bekijk onze hostess vacatures.