MECC Maastricht


Hostess inzetten in MECC Maastricht

Hostesses van Oranje is een nationaal opererend hostessbureau voor de inzet van hostessen, receptionistes en demonstratrices. Onze gastdames en gastheren worden streng geselecteerd en hebben ruime ervaring met hospitality werkzaamheden. Voor de MECC Maastricht heeft Hostess van Oranje speciaal getrainde hostesses voor tal van congressen, vakbeurzen en consumentenbeurzen. Onze hostesses zijn bekend met de vele beurzen in MECC Maastricht en hebben de kennis en ervaring om u uitstekend van dienst te zijn. Voor deelnemers aan een congres, event of beurs in MECC Maastricht hanteren wij speciale beurstarieven bij de inhuur van hostesses.

Over MECC Maastricht

MECC Maastricht is onderdeel van Amsterdam RAI. MECC Maastricht staat bekend om hun onderscheidende evenementen, beurzen en congressen. MECC Maastricht opereert langs de economische skyline van zijn landschap; life science en cultuur vormen de speerpunten van deze regio.

Een aantal bekende beurzen en evenementen in MECC Maastricht:

  • BBB Horecavakbeurs
  • Bedrijven Kontakt Dagen Limburg
  • TEFAF
  • Lentebeurs
  • Stainless Steel World
  • Woon Mooi

Offerte voor hostess in MECC Maastricht?

Zoekt u een goede invulling met hostesses in MECC Maastricht? Belt of mailt u gerust voor onze hostess tarieven voor MECC Maastricht naar: +31 (0)20 580 09 90 of info@hostessesvanoranje.nl

beursregistratie beursregistratie beursregistratie
 

Hostesses

hostesses

Hostess Service voor beurzen, congressen en seminars.

Receptionistes

receptionistes

Receptionistes voor tijdelijke of permanente bemanning van uw receptie.

Demonstratrices

demonstratrices

Demonstratice voor productpresentaties en cosmetica promoties.

Vacatures

hostesswerk

Op zoek naar hostesswerk? Bekijk onze hostess vacatures.