Motorbeurs Utrecht


Hostess inzetten in Motorbeurs Utrecht

Hostesses van Oranje is een nationaal opererend hostessbureau voor de inzet van hostessen, standbemanning, gastenontvangst en congresbegeleiding. Onze gastdames en gastheren worden streng geselecteerd en hebben ruime ervaring met hospitality werkzaamheden. Voor de Motorbeurs Utrecht heeft Hostess van Oranje speciaal getrainde hostesses die ingezet kunnen worden. Onze hostesses zijn bekend met de Motorbeurs Utrecht en hebben de kennis en ervaring om u uitstekend van dienst te zijn. Voor deelnemers aan de Motorbeurs Utrecht hanteren wij speciale beurstarieven bij de inhuur van hostesses.

Over Motorbeurs Utrecht

In 2014 vindt de Motorbeurs Utrecht plaats van 20 t/m 23 februari. Op Motorbeurs Utrecht staat een breed aanbod voor motorliefhebbers. Van grote multibrand dealers tot motorhandelaren. Diverse organisaties geven informatie over verzekeringen, belangenverenigingen en motorverhuur. Op deze beurs in Jaarbeurs Utrecht worden vrijwel alle importeurs van motormerken tentoongesteld met hun nieuwe modellen voor het nieuwe seizoen.

Offerte voor hostess tijdens Motorbeurs Utrecht?

Zoekt u een goede invulling met hostesses tijdens de Motorbeurs Utrecht? Belt of mailt u gerust voor onze speciale hostess tarieven naar: +31 (0)20-5800990 of info@hostessesvanoranje.nl

beursregistratie beursregistratie beursregistratie
 

Hostesses

hostesses

Hostess Service voor beurzen, congressen en seminars.

Receptionistes

receptionistes

Receptionistes voor tijdelijke of permanente bemanning van uw receptie.

Demonstratrices

demonstratrices

Demonstratice voor productpresentaties en cosmetica promoties.

Vacatures

hostesswerk

Op zoek naar hostesswerk? Bekijk onze hostess vacatures.