Nationale carrière beurs


Hostess inhuren tijdens Nationale Carrière Beurs?

Hostesses van Oranje is een nationaal opererend hostessbureau voor de inzet van hostessen, standbemanning, gastenontvangst en congresbegeleiding. Onze gastdames en gastheren worden streng geselecteerd en hebben ruime ervaring met hospitality werkzaamheden. Voor Nationale Carrière Beurs heeft Hostess van Oranje speciaal getrainde hostesses die ingezet kunnen worden. Onze hostesses zijn bekend met Nationale Carrière Beurs en hebben de kennis en ervaring om u uitstekend van dienst te zijn. Voor deelnemers aan Nationale Carrière Beurs hanteren wij speciale beurstarieven bij de inhuur van hostesses.

Over Nationale Carrière Beurs

De Nationale Carrière Beurs vindt jaarlijks plaats in Amsterdam RAI. Op de beurs geven bedrijven informatie aan toekomstige werknemers over werkzaamheden binnen de organisatie en kansen in de banenmarkt.

Offerte voor hostess op Nationale Carrière Beurs?

Zoekt u een goede invulling met hostesses op Nationale Carrière Beurs? Belt of mailt u gerust voor onze hostess tarieven op Nationale Carrière Beurs naar: +31 (0)20-5800990 of info@hostessesvanoranje.nl

beursregistratie beursregistratie beursregistratie
 

Hostesses

hostesses

Hostess Service voor beurzen, congressen en seminars.

Receptionistes

receptionistes

Receptionistes voor tijdelijke of permanente bemanning van uw receptie.

Demonstratrices

demonstratrices

Demonstratice voor productpresentaties en cosmetica promoties.

Vacatures

hostesswerk

Op zoek naar hostesswerk? Bekijk onze hostess vacatures.