Omnisport Apeldoorn


Hostess inzetten in Omnisport Apeldoorn

Hostesses van Oranje is een nationaal opererend hostessbureau voor de inzet van hostessen, receptionistes en demonstratrices. Onze gastdames en gastheren worden streng geselecteerd en hebben ruime ervaring met hospitality werkzaamheden. Voor de Omnisport Apeldoorn heeft Hostess van Oranje speciaal getrainde hostesses voor tal van congressen, vakbeurzen en consumentenbeurzen. Onze hostesses zijn bekend met de vele beurzen in Omnisport Apeldoorn en hebben de kennis en ervaring om u uitstekend van dienst te zijn. Voor deelnemers aan een congres, event of beurs in Omnisport Apeldoorn hanteren wij speciale beurstarieven bij de inhuur van hostesses.

Over Omnisport Apeldoorn

Omnisport Apeldoorn is het de enige accommodatie in Nederland waar Europese en Wereldkampioenschappen baanwielrennen en atletiek mogen worden gehouden. De bijna 6.500 m² bieden u ook ruimte om Omnisport Apeldoorn voor sportieve of zakelijke doeleinden te gebruiken. Dit hebben Stad in Bedrijf, Sister Act, WK Baanwielrennen, KvK Startersdagen, Darlene Zschech en Tennis Classics reeds ervaren.

Een aantal bekende beurzen en evenementen in Omnisport Apeldoorn:

  • Finale Grote Prijs Sprint Baanwielrennen
  • AFAS Tennis Classics

Offerte voor hostess in Omnisport Apeldoorn?

Zoekt u een goede invulling met hostesses in Omnisport Apeldoorn? Belt of mailt u gerust voor onze hostess tarieven voor Omnisport Apeldoorn naar: +31 (0)20 580 09 90 of info@hostessesvanoranje.nl

beursregistratie beursregistratie beursregistratie
 

Hostesses

hostesses

Hostess Service voor beurzen, congressen en seminars.

Receptionistes

receptionistes

Receptionistes voor tijdelijke of permanente bemanning van uw receptie.

Demonstratrices

demonstratrices

Demonstratice voor productpresentaties en cosmetica promoties.

Vacatures

hostesswerk

Op zoek naar hostesswerk? Bekijk onze hostess vacatures.