PromZ Event


Hostess inzetten tijdens PromZ Event?

Hostesses van Oranje is een nationaal opererend hostessbureau voor de inzet van hostessen, standbemanning, gastenontvangst en congresbegeleiding. Onze gastdames en gastheren worden streng geselecteerd en hebben ruime ervaring met hospitality werkzaamheden. Voor PromZ Event heeft Hostess van Oranje speciaal getrainde hostesses die ingezet kunnen worden. Onze hostesses zijn bekend met het PromZ Event en hebben de kennis en ervaring om u uitstekend van dienst te zijn. Voor deelnemers aan het Promz Event hanteren wij speciale beurstarieven bij de inhuur van hostesses.

Over PromZ Event

Tijdens het PromZ Event bieden bedrijven de nieuwste give away’s, premiums en relatiegeschenken aan. Hier kunnen bezoekers worden geinformeerd over de producten die promotieorganisaties aanbieden. PromZ Event vindt jaarlijks plaats in de Jaarbeurs Utrecht. In 2014 vindt het evenement plaats op 1, 2 en 3 april.

Offerte voor hostess tijdens PromZ Event?

Zoekt u een goede invulling met hostesses tijdens het PromZ Event? Belt of mailt u gerust voor onze hostess tarieven tijdens het PromZ Event naar: +31 (0)20-5800990 of info@hostessesvanoranje.nl

beursregistratie beursregistratie beursregistratie
 

Hostesses

hostesses

Hostess Service voor beurzen, congressen en seminars.

Receptionistes

receptionistes

Receptionistes voor tijdelijke of permanente bemanning van uw receptie.

Demonstratrices

demonstratrices

Demonstratice voor productpresentaties en cosmetica promoties.

Vacatures

hostesswerk

Op zoek naar hostesswerk? Bekijk onze hostess vacatures.