Twentehallen Enschede


Hostess inzetten in Twentehallen Enschede

Hostesses van Oranje is een nationaal opererend hostessbureau voor de inzet van hostessen, receptionistes en demonstratrices. Onze gastdames en gastheren worden streng geselecteerd en hebben ruime ervaring met hospitality werkzaamheden. Voor de Twentehallen Enschede heeft Hostess van Oranje speciaal getrainde hostesses voor tal van congressen, vakbeurzen en consumentenbeurzen. Onze hostesses zijn bekend met de vele beurzen in Twentehallen Enschede en hebben de kennis en ervaring om u uitstekend van dienst te zijn. Voor deelnemers aan een congres, event of beurs in Twentehallen Enschede hanteren wij speciale beurstarieven bij de inhuur van hostesses.

Over Twentehallen Enschede

De Twentehallen is een multifunctioneel centrum. Deze bestaat uit 9 tennisbanen, 12 squashbanen, diverse biljarttafels, een Multisportzaal, een modern fitness centrum, een evenementenhal en een feestzaal. Met een veelzijdigheid aan sportfaciliteiten en een geweldige ambiance is de Twentehallen de juiste keuze om het sportieve element te combineren met een gastvrij verblijf.

Een aantal bekende beurzen en evenementen in Twentehallen Enschede:

  • Reptillica beurs
  • Paranormaal beurs
  • Sieraden beurs
  • Oneto

Offerte voor hostess in Twentehallen Enschede?

Zoekt u een goede invulling met hostesses in Twentehallen Enschede? Belt of mailt u gerust voor onze hostess tarieven voor Twentehallen Enschede naar: +31 (0)20 580 09 90 of info@hostessesvanoranje.nl

beursregistratie beursregistratie beursregistratie
 

Hostesses

hostesses

Hostess Service voor beurzen, congressen en seminars.

Receptionistes

receptionistes

Receptionistes voor tijdelijke of permanente bemanning van uw receptie.

Demonstratrices

demonstratrices

Demonstratice voor productpresentaties en cosmetica promoties.

Vacatures

hostesswerk

Op zoek naar hostesswerk? Bekijk onze hostess vacatures.