VSK Beurs


Hostess inhuren tijdens de VSK Beurs?

Hostesses van Oranje is een nationaal opererend hostessbureau voor de inzet van hostessen, standbemanning, gastenontvangst en congresbegeleiding. Onze gastdames en gastheren worden streng geselecteerd en hebben ruime ervaring met hospitality werkzaamheden. Voor deelnemers aan de VSK Beurs hanteren wij speciale beurstarieven bij de inhuur van hostesses.

Over VSK

De VSK Beurs is een tweejaarlijkse beurs voor de gehele installatiebranche. Op de beurs worden de nieuwste installatiesystemen, -technieken en -producten op het gebied van verwarming, sanitair, klimaatbeheersing en koudetechniek gepresenteerd. Voor de VSK heeft Hostess van Oranje speciaal getrainde hostesses die ingezet kunnen worden. Onze hostesses zijn bekend met de VSK en hebben de kennis en ervaring om u uitstekend van dienst te zijn. Zij kunnen u helpen bij het informeren van bezoekers over producten en diensten van de organisatie. De VSK Beurs vindt in 2014 plaats 3 t/m 7 februari in Jaarbeurs Utrecht.

Offerte voor hostess tijdens VSK Beurs?

Zoekt u een goede invulling met hostesses tijdens de VSK Beurs? Belt of mailt u gerust voor onze hostess tarieven op de VSK naar: +31 (0)20-5800990 of info@hostessesvanoranje.nl

beursregistratie hostess vsk hostess vsk beurs
 

Hostesses

hostesses

Hostess Service voor beurzen, congressen en seminars.

Receptionistes

receptionistes

Receptionistes voor tijdelijke of permanente bemanning van uw receptie.

Demonstratrices

demonstratrices

Demonstratice voor productpresentaties en cosmetica promoties.

Vacatures

hostesswerk

Op zoek naar hostesswerk? Bekijk onze hostess vacatures.