Woonbeurs Amsterdam


Hostess inzetten op Woonbeurs Amsterdam

Hostesses van Oranje is een nationaal opererend hostessbureau voor de inzet van hostessen, standbemanning, gastenontvangst en congresbegeleiding. Onze gastdames en gastheren worden streng geselecteerd en hebben ruime ervaring met hospitality werkzaamheden. Voor deelnemers aan de Woonbeurs Amsterdam hanteren wij speciale beurstarieven bij de inhuur van hostesses.

Over Woonbeurs Amsterdam

Op de Woonbeurs Amsterdam worden verschillende woonstijlen tentoongesteld. Aannemers kunnen bezoekers informeren en helpen met kleine en grote veranderingen in hun (nieuwe) huis. Voor de Woonbeurs Amsterdam heeft Hostess van Oranje speciaal getrainde hostesses die ingezet kunnen worden. Onze hostesses zijn bekend met de Woonbeurs Amsterdam en hebben de kennis en ervaring om u uitstekend van dienst te zijn. Zij kunnen ondersteuning bieden bij de stand en bezoekers informeren over de producten en diensten van de organisatie.

De Woonbeurs Amsterdam vindt in 2012 plaats van dinsdag 25 september tot en met zondag 30 september in de Amsterdam RAI.

Offerte voor hostess in Woonbeurs Amsterdam?

Zoekt u een goede invulling met hostesses in de Woonbeurs Amsterdam? Belt of mailt u gerust voor onze hostess tarieven op de Woonbeurs Amsterdam naar: +31 (0)20 580 09 90 of info@hostessesvanoranje.nl

beursregistratie beursregistratie beursregistratie
 

Hostesses

hostesses

Hostess Service voor beurzen, congressen en seminars.

Receptionistes

receptionistes

Receptionistes voor tijdelijke of permanente bemanning van uw receptie.

Demonstratrices

demonstratrices

Demonstratice voor productpresentaties en cosmetica promoties.

Vacatures

hostesswerk

Op zoek naar hostesswerk? Bekijk onze hostess vacatures.