Zeelandhallen Goes


Hostess inzetten in Zeelandhallen Goes

Hostesses van Oranje is een nationaal opererend hostessbureau voor de inzet van hostessen, receptionistes en demonstratrices. Onze gastdames en gastheren worden streng geselecteerd en hebben ruime ervaring met hospitality werkzaamheden. Voor de Zeelandhallen Goes heeft Hostess van Oranje speciaal getrainde hostesses voor tal van congressen, vakbeurzen en consumentenbeurzen. Onze hostesses zijn bekend met de vele beurzen in Zeelandhallen Goes en hebben de kennis en ervaring om u uitstekend van dienst te zijn. Voor deelnemers aan een congres, event of beurs in Zeelandhallen Goes hanteren wij speciale beurstarieven bij de inhuur van hostesses.

Over Zeelandhallen Goes

Zeelandhallen Goes is een beurzen- en evenementenlocatie in Zuid-Nederland en Noord-West Vlaanderen. De locatie ligt pal naast de A256 en kenmerkt zich door zeer ruime parkeergelegenheid. Zeelandhallen Goes is geschikt voor evenementen van A tot Z, zoals: beurzen, bedrijfsuitjes en -feesten, concerten, congressen, presentaties en zelfs supercrosswedstrijden.

Een aantal bekende beurzen en evenementen in Zeelandhallen Goes:

  • Stoffen Spectakel
  • Snuffelmarkt
  • Contacta
  • Carri√®rebeurs
  • Concours Hippique
  • Indoor Motorsport

Offerte voor hostess in Zeelandhallen Goes?

Zoekt u een goede invulling met hostesses in Zeelandhallen Goes? Belt of mailt u gerust voor onze hostess tarieven voor Zeelandhallen Goes naar: +31 (0)20 580 09 90 of info@hostessesvanoranje.nl

beursregistratie beursregistratie beursregistratie
 

Hostesses

hostesses

Hostess Service voor beurzen, congressen en seminars.

Receptionistes

receptionistes

Receptionistes voor tijdelijke of permanente bemanning van uw receptie.

Demonstratrices

demonstratrices

Demonstratice voor productpresentaties en cosmetica promoties.

Vacatures

hostesswerk

Op zoek naar hostesswerk? Bekijk onze hostess vacatures.